<
Prima pagina Despre mine Servicii Galerie foto Preturi Contact

 

Bine ați venit!

Incă de la inceput, ne-am propus ca prin acest website cursuritenisbucuresti.ro, să vă oferim cele mai accesibile cursuri de tenis atât pentru începători cât și pentru avansați. Acest website este dedicat tuturor celor care doresc să găsească un antrenor de tenis în Bucuresti, cu experiență în arta tenisului de performanță, dedicat și gata să vă dezvolte capabilitățile de joc.
Aveți de ales o multitudine de cursuri de tenis, clasificate pe pagina noasatră de servicii. Intră chiar acum in contact cu antrenorul de tenis si pregătește-te să iei parte la cursurile de tenis realizate de el.

Galerie foto

Highslide JS Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS Highslide JS

Regulamentul jocului de tenis

Cei prezenti in acest fenomen se intreaba uneori diverse aspecte ale regulamentului de tenis, se documenteaza, discuta pe forumuri dar niciodata nu ajung la o concluzie exacta. In sprijinul acestora, aici aveti ocazia de a descarca Regulamentul Jocului de Tenis avizat de Federatia Romana de Tenis. Nu ezitati sa-l descarcati si sa aflati informatii esentiale cu privire la desfasurarea unui meci de tenis …detalii

Istoricul tenisului de camp

Referitor la istoricul tenisului, istoricii au mai multe variante, dar cea mai auzită este aceea potrivit căreia tenisul provine de la jocul “Jeu de paume”, practicat în Franţa în secolul al XII-lea sub domnia lui Filip al IV-lea. La început mingea a fost lovită cu palma şi apoi cu o mănuşă (pentru a proteja mâna). În această perioadă se aduc îmbunătăţiri în ceea ce priveşte materialele de joc detalii

Servicii

 • Initiere in tenis pentru copii si adultiTenis de agrement (hobby
  Pregatire jucatori de nivel mediu-avansat
  Performanta in tenis
  Sparing-partner (partener de joc)
  Ore de pregatire fizica
 • ..............................................................................................

  Cursurile se pot desfasura in cadrul oricarei baze sportive cu teren de tenis din BUCURESTI (in functie de preferintele dvs.).

  Pentru mai multe informatii, rezervari sau programarea sedintelor de tenis, sunati la urmatorul numar de telefon 
  0748.264.645,
  trimiteti un e-mail la adresa dina.tenisbucuresti@gmail.com sau completati formularul din pagina de contact.

 

 

Design by sevendesign.ro